Αρχική Σελίδα / Ανακοινώσεις / Τρέχουσες
Print this page

Τρέχουσες


20/10/2021

«5th Aphrodite Mediterranean Cup 2021 , 27-30/10/2021

Το πρόγραμμα της διεθνούς διοργάνωσης «5th Aphrodite Mediterranean Cup 2021» το οποίο θα φιλοξενήσει 250 περίπου αθλητές, προπονητές, κριτές και παράγοντες από 12 χώρες:

στο νέο Γήπεδο Τοξοβολίας στην Πύλα από 27-30 Οκτωβρίου 2021, παρουσίασε η Κυπριακή Ομοσπονδία Τοξοβολίας - Cyprus Archery Federation σε δημοσιογραφική διάσκεψη που παρέθεσε στο Ολυμπιακό Μέγαρο στις 19 Οκτωβρίου 2021 στο Ολυμπιακό Μέγαρο.

***Πρόγραμμα:

Η τελετή έναρξης του «5th Aphrodite Mediterranean Cup 2021» θα πραγματοποιηθεί στο Κοινοτικό Στάδιο Πύλας το απόγευμα της Πέμπτης 28 Οκτωβρίου στις 18.00 στην παρουσία του Προέδρου του ΚΟΑ Ανδρέα Μιχαηλίδη, και η τελετή λήξης το απόγευμα του Σαββάτου 30 Οκτωβρίου στο Γήπεδο Τοξοβολίας της Πύλας, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των ατομικών αγωνισμάτων. Την τελετή λήξης θα τιμήσει με την παρουσία της η Πρόεδρος της Βουλής κα. Αννίτα Δημητρίου.

Σε ότι αφορά την τελετή έναρξης, αποφασίστηκε όπως στην παρέλαση των χωρών/σημαιών συμμετέχουν μόνο τέσσερις εκπρόσωποι από κάθε χώρα για λόγους τήρησης μέτρων προστασία και οι υπόλοιποι θα βρίσκονται στις κερκίδες του Κοινοτικού Σταδίου Πύλας. Στο τελετουργικό θα συμμετέχει ο Χορευτικός Όμιλος του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Το πρόγραμμα του πρωταθλήματος περιλαμβάνει αγώνες Τοξοβολίας όλων των αγωνισμάτων και κατηγοριών, ατομικών και ομαδικών 2Χ70μ., 2Χ60μ., και 2Χ50μ. Την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου και το πρωί της Πέμπτης 28 Οκτωβρίου θα γίνουν οι ανεπίσημες προπονήσεις, ενώ το απόγευμα της Πέμπτης θα πραγματοποιηθεί ο έλεγχος του εξοπλισμού και η επίσημη προπόνηση. Την ίδια ώρα θα γίνει και η συνάντηση των Αρχηγών Ομάδων.

Την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου το πρωί (09.35π.μ.), θα πραγματοποιηθούν οι προκριματικοί όλων των κατηγοριών. Το απόγευμα της ίδια μέρας θα διεξαχθούν οι νοκ-άουτ αγώνες και ο Τελικός του Ομαδικού.

Το πρωί του Σαββάτου 30 Οκτωβρίου (09.15π.μ.), θα διεξαχθούν οι νοκ-άουτ αγώνες στα ατομικά αγωνίσματα και το απόγευμα της ίδια μέρας οι Τελικοί. Θα ακολουθήσει η τελετή λήξης.

Επιπρόσθετα, σημειώνεται ότι πριν την τελετή έναρξης στις 28 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθούν αγώνες Τοξοβολίας ΑΜΕΑ που τελούν υπό την αιγίδα της Κυπριακής Εθνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής.

Μια επιπρόσθετη καινοτομία των αγώνων είναι και η πρόσκληση προς την Ομοσπονδία Μπριτζ. Ως εκ τούτου θα διοργανωθούν αγώνες από την Ομοσπονδία το απόγευμα της 27ης Οκτωβρίου, στο ξενοδοχείο «Lordos Beach», που είναι ένα από τα τρία ξενοδοχεία που θα φιλοξενήσουν τις ξένες αποστολές.

Designed & Developed by NETinfo Plc