Αρχική Σελίδα / Μήνυμα Κοινοτάρχη
Print this page

Μήνυμα Κοινοτάρχη

Φίλες και φίλοι, συγχωριανοί και απόδημοι Πυλιώτες,

Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση σας καλωσορίζουμε στην αναβαθμισμένη ιστοσελίδα του Κοινοτικού μας Συμβουλίου που αποσκοπεί στο να σας πληροφορεί και να σας ενημερώνει μέσω του διαδικτύου για τα κοινωνικά, πολιτιστικά, ιστορικά και άλλα δρώμενα στην κοινότητα.  Επιπρόσθετα θα γίνεται ενημέρωση για έργα που έγιναν και έργα που προγραμματίζονται να γίνουν στην ιδιάζουσα Κοινότητα που εκτός από τις φυσικές ομορφιές της, είναι ίσως η μόνη κοινότητα στην Κύπρο όπου Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι συμβιώνουν ειρηνικά εδώ και αρκετά χρόνια.

Η ιστοσελίδα μας προσδοκούμε να γίνει αξιόπιστη πηγή ενημέρωσης σε όλους τους ενδιαφερόμενους και να σας δώσει τη δυνατότητα να εκφράζετε και εσείς τις απόψεις και εισηγήσεις σας σε θέματα που αφορούν την Κοινότητά μας, όπως η βελτίωση των υπηρεσιών του Κοινοτικού Συμβουλίου ή ακόμα και εισηγήσεις για κάποια έργα που εσείς νομίζετε ότι θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη του χωριού μας.

Σας καλωσορίζουμε λοιπόν στην ανανεωμένη ιστοσελίδα μας και σας προσκαλούμε όπως μας επισκεφθείτε και από κοντά για να απολαύσετε τις φυσικές ομορφιές του χωριού μας.

Φιλικά ,

Σίμος Μυτίδης 
Πρόεδρος Κοινοτικού Συμβουλίου Πύλας
Τηλέφωνα:  99 630 679, 99 634 004

 

 

Designed & Developed by NETinfo Plc