Αρχική Σελίδα / Εκπαίδευση / Βρεφοπαιδοκομικός Σταθμός
Print this page

Βρεφοπαιδοκομικός Σταθμός

Ο Βρεφοπαιδοκομικός Σταθμός Σ.Κ.Ε. Πύλας άρχισε τη λειτουργία του την 1η Φεβρουαρίου του 2007.  Στο Σταθμό σήμερα φοιτούν 60 παιδιά από την ευρύτερη περιοχή. Από τότε μέχρι σήμερα, το σχολείο μας διαθέτει έμπειρο και προσοντούχο προσωπικό που με τον ίδιο ενθουσιασμό και ζήλο προσφέρει με αγάπη στα παιδιά τα απαραίτητα εφόδια, γνώσεις και δεξιότητες για ένα καλύτερο αύριο.

Σκοποί του σχολείου μας:

•Να προσφέρουμε στο παιδί τη ζεστασιά, την άνεση και την ασφάλεια που νιώθει και στο σπίτι του.

•Να δώσουμε στο παιδί την ευκαιρία μέσα σε ένα κατάλληλο και ευχάριστο, ασφαλές και άνετο περιβάλλον να αναπτυχθεί σωστά πνευματικά, ψυχικά και σωματικά.

Το ΣΚΕ Πύλας διαθέτει άριστες κτηριακές εγκαταστάσεις, μεγάλες κλιματιζόμενες αίθουσες διδασκαλίας, μέσα στις οποίες υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία μέσων για την ανάπτυξη του παιδιού.

Το σχολείο μας παρέχει και προσφέρει φροντίδα, ασφάλεια και εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε παιδιά από 3ων μηνών μέχρι 5 ετών. Τα παιδιά είναι χωρισμένα σε 4 ομάδες, σύμφωνα πάντοτε με την ηλικία τους.

Η ανέγερση του Σταθμού έγινε σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές και ελέγχεται από τις Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας.

Διεύθυνση: 4η Λεωφόρος 9, 7080 Πύλα

Τηλέφωνο: 24 644 201

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Πηγή:

Το κείμενο ετοιμάστηκε από τον Βρεφοπαιδοκομικό Σταθμό Σ.Κ.Ε. Πύλας

 

Designed & Developed by NETinfo Plc